måndag 20 april 2009

Jodå, jag finns fortfarande

Men hu vad länge sedan det var. Får skylla på skidsemester och en massa öroninflammationer. Jag har nämnligen ett litet öronbarn, visserligen världens vackraste lilla öronbarn, men likväl, och det har inneburit 3 öroninflammationer och lika många penicillinkurer på ganska kort tid. Och något jag har märkt är att mitt eget välbefinnande står i direkt koppling till hennes. Alva sjuk, 40 graders feber och ledsen=mamman nere, orkar inte göra något, ingen inspiration. Alva pigg, 37 grader, och sprallig= mamman glad, fylld av energi och har massor med idéer. Konstigt det där.
På stickfronten en del nytt. Har givit mig i kast med Polka Dot Mittens som jag hittade hos Marias garnhändelser. Prickigt är ju helt oslagbart som mönster och de Maria gjort var superfina. Dessutom i alpacka som är mitt bästa just nu. Mina Mittens blir nog helvantar tror jag, har inte bestämt än, och helt otippat blir de i en vildsint färgglad upplaga. Nån gång kanske jag också blir sådär nordiskt sval i vitt, beige och offwhite.

Har också beställt och fått mönster till Annas axelvärmare som är hur fin som helst. I rätstickning men ändå skir liksom. I och för sig borde jag inte vara förvånad för allt hon gör blir vackert. Hur som helst ska det bli jättekul att sticka den. Dock beställde jag heavens hand i en av mina favvofärger: petrolblå, men när härvorna kom var de mer dygrå. Usch vad besviken jag blev, eventuellt skickar jag tillbaka dem.

Ska nu gå och sätta mig i sängen och sticka framför Vänner. Najs!

1 kommentar:

r e b e c k a sa...

så snyggt prickstickat!! :)