torsdag 26 februari 2009

Oj vad tiden går

Och vad jag inte alls bloggat på sistone. Så kan det bli. Hela familjen har varit sjuka i olika omgångar och jag förvandlas fullständigt till en darrande hög gelé när Alvan är sjuk så även om jag själv piggade på mig ganska fort så höll "sjuk-känslan" i sig länge. Nu har det i och för sig inte varit något allvarligare än en rejäl influensa men matt blir man och med en liten människa som man pga. öroninflammation OCH halsinfektion måste tvinga i penicillin 2 gånger om dagen så har jag faktiskt inte ens haft lust att sticka. Nej, jag har mest bara velat sitta och hålla om Alvan och liksom med viljekraft få henne att bli frisk. Och nu verkar det som om livsandarna är tillbaka, det leks, stojas och pladdras glatt och mitt stick och pysselsug börjar göra sig påmint igen. Konstigt det där.

Just nu håller jag på med ett par strumpor till. Även dessa ska bli knämodell efter eget hitte-på, men jag har ändrat lite. En vikkant och bara uttagningar och ihoptagningar där bak. Oj vad jag älskar alpacka.

Sedan har jag fått ett superfint garn-och-te-paket av Lill. Tusen tack! Ett vackert grå-rosa ullgarn med tillhörande lyxig te och lyxiga crèmer som dessutom var ekologiska. Underbart.Tusen tack.

2 kommentarer:

Paulina sa...

hej! har mixa&matcha kommit fram?

Paulina sa...

tusen tack för mixa och matcha-paketet! Det var underbart!