torsdag 30 oktober 2008

Stickfika

Blev det ju igår, så himla trevligt faktiskt. Vännerna E, MJ och MD kom med barn, stickor och garn och efter att ha hällt ut alla leksaker och spärrat av trappan i vardagsrummet så kunde vi sätta igång. E gav sig på en bård med löv, hur fin som helst, som hon hittade i min nyaste stickbok. Kan varmt rekommendera. MJ stickde på sin mössa i ett alldeles underbart blått garn. Men med tvillingar kan ni ju själva tänka er hur mycket man hinner; och själv började jag på ett par vantar till brorsdotter E. Jag som lovade mig själv att göra något klart. Suck. Stackars MD skulle påbörjat en ny stickning. Om inte garnaffären varit stängd så hon fick nöja sig med att komma med glada tillrop. Vilket ju var synnerligen trevligt för oss andra.

Fast Alvas tröja är faktiskt klar...eller det är ju några trådar, men i princip klar. Idag SKA jag fortsätta på min lövsjal i underbar mörklila alpacka och mönster från Marias Garn.

Sedan fick jag ju paket igår. Jag har upptäckt att man kan köpa garn på Tradera och sagt och gjort man måste ju testa. Så igår dök det upp 6 nystan sockgarn Viola, och 9 nystan ullgarn från Kattens i blandade höstfärger. Allt detta för ca 250 kr inklusive frakt. Jag tror att det är ett ganska bra pris. Och så roligt med paket.

2 kommentarer:

Success sa...

Beautiful pictures.
Nice blog.

Please visit:

http://realbali.info

Keep blogging.
Good luck.

SUSANNE sa...

Ännu en som har upptäckt det där med garn på Tradera. Har fyndat massor!