söndag 26 oktober 2008

Mohahahaha

Så har jag äntligen lyckats. Dra med en vän i fallet. Kära vännen M är nu också fast i stickträsket och det är helt och hållet min förtjänst. Hon är faktiskt så till den milda grad fast att hon på allvar funderade på att ta med stickningen till middagen vi var på igår. Okej att jag funderade i de banorna men jag ÄR ju redan fast. Detta var bekräftelsen jag behövde.

Alvas tröja nr 2 har nu bara en ärm och trådar som ska fästas, kvar innan den är klar och det blir nog klart ikväll. Sedan MÅSTE jag ta tag i någon av de två sjalar som ligger och väntar eller de strumpor som bara har en halv fot kvar.

Funderar på om man skulle ta och bjuda in till stick-fika här i veckan. Jag har ju några stickande kompisar som liksom jag är mammalediga och det är få saker som är så trevliga som att sitta tillsammans med likasinnade och skapa. Jo, det får nog bli så.

2 kommentarer:

PetraO sa...

Låter mysigt med stickfika! Det är väl klart att du ska göra bollar till dotterns rum - de är jätteroliga att göra! / Petra

SUSANNE sa...

Stickfika låter mysigt! Har fått fart på flera kollegor och nu är jag inte ensam med att sticka på lunchrasten längre : )