torsdag 27 november 2014

Klantigaste klantskallen ever

Jag är ganska smart. Och allmänbildad. Gott så. Jag är också rätt, för att inte säga väldigt, disträ, en smula slarvig och understundom riktigt klantig. Alla dessa faktorer väger upp varandra på ett fenomenalt sätt och gör mig till en helt ordinärt vanlig människa. Ingalunda bättre eller sämre än någon annan.


Vad som är väldigt trist med just mina egenskaper är att man ibland upptäcker att man, trots att man varit så himla duktig och både stickat och tvättat provlapp för att verkligen få rätt stickfasthet, glömt att gå upp ett halvnummer i stickor efter man avslutat halskanten. Och inte märker det förrän man har drygt en ärm kvar på vad som skulle bli en älsklingskofta.


Nåja, lite våldsam blockning och försiktighet med julknäcken kanske hjälper. Annars kommer det att finnas en styck supersnygg Levenwick i silvergrå supersoft till salu. Ack ack ack.


Lyckligtvis blir mina Merry Go Socks alldeles utmärkt lagom. Some you win, some you loose.

5 kommentarer:

Sockan o Vanten sa...

Kära du, man kan inte var bäst på allt tror du kommer att trivas i den ändå :) kram Ulrika

Vickan-Pickan sa...

Söta du, det är väl för tur det :)
Vi får väl se exakt hur tight den blir. Hoppas allt är väl med dig. Massa kramar!

Rimfrost sa...

Haha! Underbart beskrivet - skulle jag också lätt kunnat göra! Den koftan lade jag till i favoriter häromdagen, jättefin - så det finns nog köpare!

Carin@Ullhärvan sa...

Man kan inte lyckas med allt, men Du lyckas med en massa annat, ofta. Ock koftan blir säkert jättebra! :)

Vickan-Pickan sa...

Söta ni, tack för pepp :)