söndag 13 april 2014

Syjuntan i London dag 3

Denna vackra dag med blå himmel och strålande sol inledde vi med en morgonpromenad i Hyde Park.
 

Fantastiskt vackert med grönskande träd och blommande växter.


Vi fikade på en bänk och drog vidare till Camden Town. 


Not my cup of tea. Får man säga så? Jag kanske bara inte hittade rätt för jag tyckte det mest var samma saker som återkom i stånd efter stånd på Camden Lock och då kändes det inte så crafty eller speciellt alls.

Då tunnelbanan var avstängd för avresor på söndagar fick vi vackert traska bort till Mornington Cresent och sen gick mina fogar in i väggen. 

Stelt vaggande tog jag mig till Oxford Circus och upp riktning Libertys. Att sitta på Libertys garnavdelning (bara Rowan men wow vilket sortiment) och lugnt och stilla bläddra i alla Rowan-böcker och kataloger blev räddningen för värkande leder och vilda sammandragningar. Och jo, blev ett antal nystan Rowan fine tweed som ska få bli benvärmare med fair isle-mönster.Så klart dräglade jag över tygerna men kunde inte bestämma mig så i stället vaggade jag lugnt och stilla vidare till John Lewis, en annan departement store med fin garnavdelning. (mycket Rowan).

Framåt kvällningen strålade den shoppande juntan samman på resturangen El Gaucho på Swallow street (tvärgata till Regent street). Fantastisk upplevelse både interiörmässigt och kulinariskt. Det är en argentinsk restaurang som specialiserat sig på kött av olika slag och ett mer delikat kött har jag aldrig ätit. En oxfilé så mör att man kunde dela den med smörkniv och en bearnaisesås från en annan värld. Magiskt, jag har aldrig ätit sådant kött tidigare.

Efter att ha förevisat våra fynd för varandra var sängen väldigt väldigt lockande och jag jobbar hårt på att hålla ögonen öppna.

Inga kommentarer: