tisdag 13 januari 2009

Njutningsstickning med njutningsstickor

Här är mina blivande knästrumpor. Galna i färg och nog också i form för det blir lite hitte-på allt eftersom och jag fasar lite för att jag snart närmar min hälen. Jaja, den dagen den sorgen.

Som vanligt stämmer inte färgerna helt och hållet, men det är drops alpacka jag stickar med så ni som har det garnet kan säkert föreställa er den varma lite ombonade känslan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow riktigt snygga härliga färger, de kommer bli kanonsnygga....

Annika sa...

Tittade in via Stickamera... kollar lite ollika bloggar där emellanåt..... ser att du köpt en ljudbok.. ville tipsa dig om bibliotekets e-böcker..... man går in på sitt bibliotek på nätet o letar efter ljudböcker... loggar in med ett lånekort o sen är det bara att välja.... enda nackdelen är att man måste sitta o lyssna via datorn men att sticka samtidigt är kanon.. ingen sladd att hålla koll på...... vilka härliga färger det var i dina strumpor..... nu ska jag läsa lite mera... Kram Annika

salvatore sa...

Heeej! Råkade upptäcka att du också har en pysselblogg, så trevligt! då kan vi ju liksom syjunta lite ihop på avstånd tycker jag. Vad snygg stickning du håller på med, har precis börjat fuska ihop en babykofta själv och det är ju jttekul! Lite mindre roligt att beskrivningen är å italienska men tanten i stickaffären har lovat hjälpa mig om det kör ihop sig så, skam den som ger sig :)
Nu ska jag läsa mer i din blog!
Buona serata och kramar! :)

r e b e c k a sa...

Nåmen åh, det var visst mannen som var inloggad... inte stickar han inte... ;)