fredag 2 januari 2009

Gott nytt år...så här lite senare

Så det är nu man ska hitta tillbaka till sina gamla vanliga vanor (ovanor). Vi har knappt varit hemma under jul och nyårshelgerna, trevligt och mysigt på alla sätt har det varit men nu ska man som sagt försöka hitta tillbaka. Ska bli ganska skönt faktiskt.

Här är lite grejor jag pysslat med sen senast:

Svägerska T's vantar. Som sagt i midnattsblå Heavens Hand med ett rött hjärta på vardera. Ska stryka/blocka lite grand så blir de nog bra.

Vantar var kanske en bra julklapp tänkte jag. Synd bara att de här inte hann bli färdiga till jul. Nåja, de kan få bli en senare present. Gissa vilket garn, jamen Heavens hand så klart. Börjar det bli tjatigt? En smula kanske.

Blev så himla sugen på att brodera efter att ha slösurfat runt bland australiensiska stichery-bloggar. Jo, det finns såna. Så lite härm, lite eget hitte-på och så nål och tråd. Ska eventuellt måla lite lätt med stämpelfärg à la Panduros Tilda-stichery-motiv. Vi får se. Kanske blir det klart till nästa jul. Vet dock inte riktigt vad man ska ha det till. Någon slags tavla kanske, eller en kudde, men var?

3 kommentarer:

SUSANNE sa...

Mmmm, röda hjärtan!Jättefina vantar. Är just nu inne i en "hjärte-period". Hjärtan finns på nästan alla smycken jag gör just nu. Blev nästan lite sugen på att brodera efter att läst ditt inlägg, men icke, måste först göra klart allt som ligger på vänt.

Mia stickar sa...

De himmelsblå vantarna är himmelska!

Knittermarie sa...

Hej Victoria! Äntligen funnen....Hade förlagt kortet och kunde inte komma på vad din blog heter. Pinsamt! Så kan jag nu äntligen tacka dig för julklappen - TACK!!!!! Precis vad jag tycker om och det kommer strax att bli en läcker halsvärmare.
Önskar god fortsättning och ett fantastiskt 2009/ Soraya Marie