onsdag 16 juli 2014

Nu har vi tre mirakel


Äntligen kom han, vårt innerligt efterlängtade tredje mirakel. Egentligen känns det alldeles ofattbart att vi, av alla människor, fått lyckan att bli så ofantligt rikt välsignade men efter en vecka börjar vi landa i att jo, det här är faktiskt vår nya verklighet. Nu ska vi bara lära oss nya rutiner och roller och så komma in i det här med amningen (Alltså varför pratar man så lite om hur svårt och jobbigt det är och hur ont det gör att amma i början, definitivt värre än förlossningen tycker jag. Tror alla nya mammor skulle må bättre av att inte få en så förskönad bild av amning, ja det blir ofta mysigt, efter ett tag, men i början gör det verkligen asa-ont)


Det här med att få barn är ju verkligen inte en självklarhet, det har vi fått lära oss den hårda vägen, men vi har haft otrolig tur med IVF-behandlingar som funkat. 


På BB är man ju i en magisk liten bubbla och hade det inte varit för att man längtar sig sönder efter sina stora barn hade man lätt kunnat stanna kvar ett tag. Så värst mycket stickande blev det inte trots att tid och sticke fanns. Det fanns roligare och viktigare saker att göra, t.ex att sniffa en liten människa i nacken. Men några varv på Levenwick hanns med, så nu är i-cordkanten klar och fickan snart färdig, bara ärmar kvar mao.


Gick igenom våra sparade babykläder (har inte gjort mig av med ett enda plagg så det fanns en del) och hittade Kottens baby sophisticated som jag stickade när han var bebis och som han sedan aldrig använde eftersom den blev för liten. Till den här lilla bebisen kommer den att bli perfekt.


Har för mig att jag lyxade till det med Rowan fine tweed. Väldigt rolig stickning var det i alla fall.4 kommentarer:

Nattugglan sa...

Grattis!!!

Anonym sa...

tjohoo!!!! stort, stort grattis till er allihop! njut till fullo, kram eddy

Vickan-Pickan sa...

Tack så jättemycket :)

Vickan-Pickan sa...

Tack snälla, vi njuter i fulla drag. Perfekt timing med sommarlov så att alla kan vara hemma och gosa :)