måndag 24 mars 2014

Trassel

Ibland blir det bara trassel, sånt där trassel som inte går att reda ut. Då är det skönt med ett nystan kalvigt Alpacka Babysilk som man KAN trassla ut och sen börja nåt helt nytt med. 


Typ en Cascading leaves som man inte behöver tänka så mycket på när man stickar men som ger den där skönt meditativa vilan när maskorna bara flyter fram.

Med mina...eller snarare en liten bebis byxor går det så sakteliga framåt. Just nu stickar jag mest på syjuntan varje söndag och det behöver bli ändring på det. Har sagt det förr, ju mer jag behöver sticka desto mindre tid tar jag mig att sticka. Knasigt.


De kommande tre helgerna blir intenSIVa. På fredagmorgon åker jag till SIV på Grötö och är extremt peppad. Kommer förmodligen att köra hemifrån runt halv fem på morgonen för att vara helt säker på att hinna hitta fatta det här med färjor hit och dit. Tur att den som stickar alltid kan förströ sig om man nu råkar vara en tidsfobiker som hatar att komma i sista minuten och därför alltid är minst en kvart tidig.

Väl hemma från SIV drar vi till Åre för lite najs skidåkning i vårsol (förhoppningsvis) och efter en vecka där byter jag på hemvägen tåg och flaxar med syjuntan iväg till London. Helt galet. Tur det kommer ett påsklov efter det. Eller förlåt, lite inarbetad tid.

Inga kommentarer: