söndag 2 februari 2014

På väg hem

Alltså jag tror att Dalarna måste vara mitt vackraste landskap. Tillsammans med Halland, Småland, Skåne och en massa andra landskap som gör Sverige så ofantligt  vackert.


Jag menar kolla själva, en tråkig mobilbild från en trist landsväg och det är ändå tokvackert.Vi ska ta oss hem efter fem dagar i Idre tillsammans med 93 elever, temperaturen ligger runt nollan och det är svinhalt så man får gärna hålla en tumme och be en bön för oss.

Ni kan nog inte förstå vilken fantastisk förmån det är att få vara med sina elever såhär. Åka skidor med dem, hänga med dem på kvällarna, äta lunch och fika ihop, prata om stort och smått och hela tiden få känna sig stolt och tacksam över hur de uppför du mot varandra, mot oss och mot alla andra de stöter på. Vi är verkligen sant välsignade med fantastiska elever på vår skola...och har varit i många många år.

Det har inte blivit mycket stickat men lite ärmar på bussen knåpar jag allt på. 
2 kommentarer:

Hedvig sa...

Håller med om att Dalarna är vackert (fast det slår inte Jämtland). Men vad som helst med mer vinter än Stockholm är bra! :)

Vickan-Pickan sa...

Nä, jag kan tänka mig att Jämtland också är nåt i hästväg...oc att vinter i Stockholm är...så där. Fast vinter i regn och blås-hålet Växjö går inte heller av för hackor :)