söndag 1 februari 2009

Jag är så arg så att jag bara håller på att explodera

Satt och surfade runt bland sy- och stickbloggarna och hittar det här: en bloggande tjej som i sin julhälsning berättat om sin bakgrund och sedan fått kommentarer och mail om att hon är ett judesvin, att "jag har läst din blogg innan för jag trodde du var svensk men nu...".

Att det bara få finnas så idiotiskt korkade puckon som kan tycka så gör mig bara så arg och ledsen och förbannad. Jag sitter verkligen och gråter just nu som jag skriver, varför ska sådana småsinta inskränkta vidriga människor ens få kalla sig svenskar. De förstör Sverige, de förstör vårt rykte, de försöker ta patent på vad som är svenskt och jag vill bara skrika NEJ!

I min lilla, måhända naiva värld trodde jag att vi stick- och synördar publicerade oss för att hitta varandra, för att ge och få stöd och inspiration. Att det då nästlar sig in sådana här brunskjortade människor tycker jag är beklämmande. De kan skapa en egen bloggring och sitta där och ruttna och brodera hakkors och annat.

Så därför säger jag följande:
1. Gå gärna in på stora lilla J's sida och lämna en kommentar, som en vis man sa: (Luther eller Gandhi eller Mandela eller någon liknande) Det är inte de elaka människornas handlingar som är farliga. Det är de goda människornas tystnad.
2. Om du råkar vara en sån där puckad idiotrasist, främlingsfientlig eller sverigedemokrat är du INTE välkommen att läsa min blogg.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Tack för rar kommentar hos mig, bli glad!
Jag läste om det där hemska på någon annans blogg, man slutar aldrig att bli förvånad i den här världen.
Tycker att det är roligt att du har en liten A, det har jag också...

Lena sa...

Hej ! Vad roligt att du gillar min blogg- du är så välkommen så!

Vänligen Lena